Foto: Lietuvas prezidenta kancelejas arhīvs

Trešdien, 21. maijā, Viļņā ar vienīgo koncertu Baltijā savus fanus priecēs rokgrupa Aerosmith, un grupa jau laicīgi ieradusies Lietuvas galvaspilsētā, lai ne tikai gatavotos kāpšanai uz skatuves, bet arī iepazītu pilsētu un tiktos ar faniem.

Kā vēsta Lietuvas DELFI, otrdien, 20. maijā, grupas līderis Stīvens Tailers pēc pusdienām bija devies pastaigā pa Lietuvas vecpilsētu - pastaigas laikā viņš arī bija iemaldījies prezidenta pilī, kur ticies ar Lietuvas prezidenti Daļu Grībauskaiti (abi attēlā).

Valsts vadītāja slavenajam rokmūziķim bija veltījusi 40 minūtes sava laika un izrādījusi pili, un pateicībā par šo ekskursiju Tailers savu krekliņu izrotāja ar piespraudīti, uz kuras redzama Grībauskaite.

Pirms tikšanās ar prezidenti Aerosmith līderis bija paguvis iepriecināt Viļņas iedzīvotājus un pilsētas viesus, uzstājoties kopā ar ielu muzikantiem, fotografējoties ar pielūdzējiem, dalot autogrāfus un pat dažas privātas lietas.

Jau vēstīts, ka grupas Aerosmith koncerts Viļņas Siemens hallē notiks Global Warming Tour tūres ietvaros, un, kā vēstīja pasākuma organizatori, grupa izpildīs savus populārākos hitus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!