Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē Maskavā, Kremļa pilī norisinājās ikgadējās Krievijas populārās mūzikas balvas Золотой граммофон pasniegšanas ceremonija, kas tiek uzskatīta par vienu no krāšņākajiem un nozīmīgākajiem pasākumiem šajā valstī.

Pasākumā piedalījās gandrīz visi populārākie Krievijas šovbiznesa pārstāvji - tur varēja sastapt tādus skatuves māksliniekus kā Veru Brežņevu, Dimu Bilanu, Nikolaju Baskovu, reperi Timati un daudzus citi, no kuriem daļa šajā vakarā arī kāpa uz skatuves, lai priecētu sanākušos ne tikai ar savām stila pērlēm, bet arī ar savām dziesmām.

Apmeklējot grezno pasākumu, pie tēla īpaši bija piedomājis skandalozais stilists un dziedātājs Sergejs Zverevs (attēlā), kura parādīšanās sabiedriskās vietās reti kad paliek nepamanīta - arī šoreiz viņš fotoobjektīvu un citu viesu uzmanību piesaistīja ar milzīgu "karalisku" cepuri.

Tāpat starp viesiem bija par "Krievijas popmūzikas karali" dēvētais Filips Kirkorovs, kurš šajā vakarā saņēma jau astoņpadsmito "gramofonu". 

Populārā mūziķa uzstāšanos visi gaidīja ar nepacietību, jo pērn viņš tieši šajā pasākumā paziņoja, ka kļūs par tēvu, bet šogad skandalozi vēstījumi nesekoja - Kirkorovs vien atklāja, ka ieradies kopā ar savu bērnu māti, bet diemžēl pārējie viesi tā arī neuzzināja, kura no zālē sēdošajām dāmām laidusi pasaulē Kirkorova mantiniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!