Foto: DELFI

Ceturtdienas, 26. februāra, vakarā Arēnā Rīga pulcējās Krievijas komponista Igora Krutoja daiļrades cienītāji. Tur norisinājās viņa 60. jubilejas koncerts, kas reizē uzskatāms arī par simbolisku atvadu pasākumu – arī pats Krutojs beidzot apstiprinājis, ka viņa lolotais Jaunais vilnis pārceļas uz Sočiem.

Jubilejas koncerta vakarā uz skatuves kāpa tādi izpildītāji kā Filips Kirkorovs, Alsu, Nikolajs Baskovs, Irina Dubcova un citi, bet zālē bija pulcējušies tūkstošiem Krutoja talanta un aicināto mākslinieku mīļotāji, kas ar savām priekpilnajām atsauksmēm un foto arī steiguši dalīties sociālajos tīklos.

With Philip Kirkorov @fkirkorov in Arena Riga at Anniversary concert of Igor Krutoy 26.02.15. Superrr!

A photo posted by Māra Ošuroka (@maraosuroka) on

Happy birthday Igor Krutoy

A photo posted by @bl0ndaaa on

Ready for The concert @IgorKrutoy pic.twitter.com/77hJ81fJ5K— Liene Greifāne (@LieneGreifane) February 26, 2015

With Aleksandr Rumjancev #concert #IgorKrutoj #fun #music #awesome

A photo posted by Liene Greifāne (@lienegreifane) on

Krutoja koncerts Arēnā Rīga neatšķiras no Jaunā Viļņa,glamurnie maksā milzu naudu par izpildījumu uz fonogrammas,bet orķestris tēlo,ka spēlē— Mārcis (@viens_no) February 26, 2015

Jau vēstīts, ka tieši Rīgu Krutojs aizvadītajā gadā bija izvēlējies par savas 60. dzimšanas dienas svinību vietu. Toreiz lielu satraukumu Latvijas sabiedrībā radīja fakts, ka savai ballītei ar slaveno viesu dalību viņš bija izvēlējies Latvijas Nacionālo operu, un pat ziedojums 120 000 eiro apmērā nespēja mazināt latviešu aizvainojumu.

Šoreiz ierodoties Rīgā, Krutojs arī pats beidzot komentēja situāciju ar jauno izpildītāju konkursu Jaunais vilnis. Viņš apstiprināja, ka festivāls patiešām šovasar tiks rīkots Sočos, kas nozīmē, ka vismaz uz laiku komponists ar savu zvaigžņu kompāniju Jūrmalā negozēsies.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!