Foto: DELFI

Piektdienas, 23. janvārī, Ventspils Olimpiskajā centrā pēcpusdienā ieradās krietns bariņš šobrīd aktuālāko pašmāju mūziķu, lai sāktu gatavošanos sestdien paredzētajam Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka 2014 fināla koncertam.

Piektdien uz Olimpiskā centra skatuves dēļiem skaņu un gaismas novērtēja Sabīne Berezina un Rassell, Aija Andrejeva (attēlā), kura ar dziesmu Soļi tiek dēvēta par vienu no šī gada aptaujas favorītēm, un pērnā gada uzvarētājs Dons, kurš šogad finālam kvalificējies ar dziesmu Pāriet bailes.

Tāpat pirmajā mēģinājumā ar enerģisku priekšnesumu priecēja Dzelzs Vilka Jauno Jāņu orķestris, ventspilnieks Roberts Pētersons, grupa Ryga ar šarmanto Ēriku Egliju un citi starp 15 aizvadītā gada populārākajām un radio klausītāju iemīļotākajām melodijām iekļuvušo dziesmu izpildītāji.

Jau vēstīts, ka šogad Muzikālā banka atzīmē 15. dzimšanas dienu, un par godu šai jubilejai sarūpēts īpaši krāšņs šovs. Tāpat katrs fināldziesmu izpildītājs savu priekšnesumu gatavos tā, lai izpelnītos zālē sēdošo skatītāju atsaucību, jo pirmo reizi tiks piešķirta Zāles skatītāju simpātiju balva. Šo balvu noteiks ar īpašu decibelu mērītāju, izmērot aplausus un ovācijas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!