Foto: LETA
Arī šovasar Jūrmalā norisināsies ikgadējais festivāls "Laima Randezvous Jūrmala", un trešdien, 23. maijā, preses konferencē tika paziņoti mākslinieki, kas šogad priecēs festivāla viesus.

Preses konferences zvaigzne Laima Vaikule mākslinieku izziņošanas pasākumā bija sapulcējusi virkni labi zināmu un iemīļotu pašmāju skatuves mākslinieku, kas arī priecēja ar muzikāliem priekšnesumiem. Viņu vidū bija Intars Busulis, Aija Andrejeva, Markus Riva, Igo un citi.

Festivāls norisināsies četras dienas no 19. līdz 22. jūlijam. Katram vakaram šogad piešķirta tematiska noskaņa, informē pasākuma producente Elita Mīlgrāve.

Atklāšanas vakarā uz skatuves kāps apvienība "Ballet Freedom", "Uma2rman", Mario Biondi, Tamara Gverdciteli, Katrīna Gupalo, Elīna Nečajeva, kura šogad "Eirovīzijā" pārstāvēja Igauniju, Intars Busulis, Nastja Kamenska, Mila Nitiča, Ņikita Aleksejevs, Ani Loraka, Kadnay un Robeto Kel Torress.

Otrais vakars būs veltīts mīlestībai, un tajā uzstāsies Andrejs Makarevičs, Lolita, grupa "Sunsay", vokālā grupa "Framest", Nino Katamadze, Verka Serdjučka, Dana Sokolova, Jānis Stībelis, grupa "Mountain Breeze", Jūlija Paršuta, Intars Busulis un "Ballet Freedom".

Trešais vakars būs hitu vakars, un festivāla viesus priecēs Filips Kirkorovs, grupa "Vougal", Markus Riva, Ači Purceladze, Aija Andrejeva, Jonibek, Aleksejs Čumakovs, Maniža, Shain Lee, Artūrs Pirožkovs, grupa "Sunstroke Project", Aleksandrs Panajotovs un "Ballet Freedom".
Foto: LETA

Savukārt festivāla "Grand Gala" koncertā uz skatuves kāps Hibla Gerzmava, Jeļena Vaenga, Grigorijs Ļepss, grupa "Cosmos", Igo, Emins, grupa "DaGamba", Roberto Kel Torress, Lauris Reiniks, Džā Kalibs, "The Ludvig", "Ballet Freedom" un Filips Kirkorovs.

Daudziem faniem par patīkamu pārsteigumu kļūs arī leģendāro ekscentriķu – grupas "Licedei" (Лицедей) – uzstāšanās. Teātra meistari no Sanktpēterburgas uz "Rendezvous" atvedīs savu smalko un izteiksmīgo mākslu, kas piedāvā pantomīmas, klaunādes, estrādes un traģifarsa kokteili.

Festivāla skaļo vārdu saraksts vēl tiks papildināts, sola Mīlgrāve: "Festivāls katru gadu pārsteidz ar satriecošu zvaigžņu izlasi Laimas gaumē. Pati festivāla dibinātāja ne tikai piedalās visos koncertvakaros, bet arī pilda pasākuma vadītājas funkcijas, kas visam pasākumam piešķir īpašu šarmu". Vienlaikus jāņem arī vērā, ka mākslinieku sarakstos vēl ir iespējamas izmaiņas, jo Laima Vaikule pastāvīgi papildina un pilnveido festivāla programmu, norāda Mīlgrāve.

Festivāla producente arī sola vēl vairāk numuru baleta "Freedom" pavadījumā. Unikālais horeogrāfijas kolektīvs, kas sadarbojas arī ar "Cirque du Soleil" un Ditu fon Tīsu, īpaši šim festivālam gatavo spilgtu horeogrāfisku programmu, kas šogad būs pārsteidzoši plaša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!