Foto: Sputnik/Scanpix

Maskavā aizvadīta "Muz TV" balvu pasniegšanas ceremonija, un starp vakara vadītājiem bija arī humorists Maksims Galkins, kurš izmantoja savu aso humoru, lai pasmietos par "jaunizcepto" mūzikas zvaigzni Olgu Buzovu (attēlā).

Buzova līdz šim bija zināma kā realitātes šova "Dom 2" dalībniece un vēlāk arī vadītāja, bet nu viņa nolēmusi iekarot arī mūzikas lauciņu. Vēlmi sevi izpaust mūzikā pastiprināja Buzovas likstas privātajā dzīvē. Atgādinām, ka aizvadītajā gadā izjuka viņas laulība, un viņas vīrs jau atradis citu mūža mīlu.

Buzova ar izcilām vokālām dotībām un oriģinalitāti popmūzikas žanrā nevar izcelties, tādēļ pieredzējušie skatuves kolēģi par jauno censoni labprāt pasmīkņā. Bet nesen notikušajā Krievijas mūzikas balvas pasniegšanas ceremonijā Allas Pugačovas laulātais draugs par daiļavu ironizēja ļoti atklātos tekstos.

Galkins jokoja gan par Buzovas uzmanības kāri, gan dziedātprasmi, gan prāta spējām un izskatu. Jāatzīsts, ka arī pati Olga parūpējās par to, lai viņas virzienā tiktu vērsti samulsuši un izbrīnīti acu skati.

Ceremonijas laikā Olga esot izplūdusi asarās, jo neesot saņēmusi kāroto balvu nominācijā "Gada debija". Tādēļ daudzi uzskatīja Buzovu par zaudētāju, bet pati māksliniece skaļi paziņoja, ka arī bez balvas saņemšanas viņa tomēr ir uzvarētāja, jo par viņu balsojuši neskaitāmi fani un viņu atbalstījusi visa valsts.

"Es nemaz vēl neesmu sākusi. Es tikai piecu mēnešu laikā radīju sešus hitus un uzņēmu četrus mūzikas video. Tāpēc es pati sev jau esmu uzvarētāja," visai zālei paziņoja Buzova. "Un es domāju, ka manas galvenās uzvaras man vēl ir priekšā."

Jāatzīmē, ka šī bija pirmā "Muz TV" ceremonija, kurā Buzova piedalījās kā nominante, tādēļ viņa bija parūpējusies par tādu ierašanos, kuru nevarēja nepamanīt:

Ceremonijas laikā komiķis nolēma doties zālē un veltīt kādu brīdi sarunai ar Olgu Buzovu. Jau sākumā Galkins paziņoja, ka ticis brīdināts, lai nekādā gadījumā nedodot dziedātājai rokās mikrofonu, jo tad viņa vēl sākšot dziedāt. Tas nesamulsināja jauno skatuves dīvu, un viņa patiesi centās a capella izpildīt savu jaunāko hitu.

Maksims veltīja mūziķei arī ironisku komplimentu, sakot, ka viņš augstu vērtē viņas patiesumu: "Kāda tu arī esi, to tu tā arī izliec ārā!"

Vēl skatītājus izklaidēja savdabīgs dialogs, kur, izmantojot komiķa komentāru par mirdzošo kleitu, Buzova pievērsa uzmanību savai sēžamvietai: "Es rēķinājos, ka visi skatīsies uz citu manu ķermeņa daļu. Bet es uz viņas sēžu. Bet es vienkārši aizmirsu padomāt, ka es uz viņas sēžu."

Galkins Buzovas frāzi "es aizmirsu padomāt" uzskatīja par ģeniālu, jo tas esot jau gatavs interneta joks.

Bija acīmredzams, ka pasākuma viesi kautrējas Buzovas vietā, kamēr pati popzvaigzne centās savu mulsumu maskēt ar pašpārliecinātību un bravūru.

Tad Buzova uzprasījās doties līdzi vakara vadītājam pie Filipa Kirkorova, un tas bija iemesls Maksima sarkastiskajam komentāram, ka Kirkorovam, protams, neesot tik daudz talanta un pieredzes kā jaunajai censonei. Arī Kirkorovs smejoties piekrita, ka savos 30 gados uz skatuves pieredzi iekrājis salīdzinoši maz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!