Par "smieklīgāko nesmieklīgo jokdari" dēvētais latviešu komiķis Gatis Kandis (attēlā), kurš savulaik atpazīstamību ieguva, piedaloties šovā Britain's Got Talent, nolēmis paplašināt sava talanta apvāršņus un izmēģinājis spēkus kā dziedātājs.

Uzstājoties kādā Londonas klubiņā brīvā mikrofona vakarā, viņš sanākušos viesus bija nolēmis iepriecināt ar dziesmiņu Straight Guy, kuras galvenā ideja bija apdziedāt to, cik ļoti viņam patīk meitenes, un citādi pierādīt, ka viņš ir heteroseksuāli orientēts.

Gata izpildītā dziesmiņa gan nav viņa oriģināldarbs - tekstu Kandis, kurš roku jau piešāvis repa žanrā, radījis pats, bet kā muzikālo pavadījumu viņš izvēlējies Leonarda Koena 1984. gadā radītās dziesmas Hallelujah melodiju.

Gata dziesmiņai pievienojās arī atsaucīgākie joku vakara apmeklētāji, bet puiša uzstāšanos pavadīja līksmi smiekli un aplausi.

Arī internetā joku plēsēja uzticamākie fani atzinīgi novērtējuši puiša muzikālos centienus, kā arī atzinuši, ka Gatis kļūst arvien smieklīgāks. Tāpat puiša talanta atbalstītāji mudinājuši viņu atkal izmēģināt spēkus Lielbritānijas populārajā TV projektā Britain's Got Talent.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!