Foto: LETA
Latviešu dziedātājs Gunārs Kalniņš (attēlā), kurš aizvadītajā gadā pameta Latviju un kopš tā laika par savām gaitām ārpus dzimtenes robežām noslēpumaini klusējis, jau vairākus mēnešus regulāri vakaros uzstājas kādā Barselonas viesnīcā.

Pēc aizbraukšanas no Latvijas Kalniņš vairījās sniegt informāciju par to, ar ko viņš nodarbojas Spānijā, un tas radīja pamatu runām, ka viņš strādājot apkalpojošajā sfērā kādā viesnīcā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango aizvadītā gada jūlijā Gunārs šo informāciju noliedza, tomēr jaunā mūziķa mājaslapā un dažādajos sociālajos tīklos atrodamā informācija liecina, ka īpaši tālu no patiesības šīs runas vis nav bijušas.

Gunāra Kalniņa mājaslapā, kas acīmredzot veidota, lai ar savām aktivitātēm iepazīstinātu savus talanta pielūdzējus Spānijā (informācija lasāma tikai spāņu valodā), atrodamā informācija liecina, ka par darbu trūkumu "mazais Gunārs" sūdzēties nevar.

Pēdējos mēnešus viņš regulāri koncertē dažādās Barselonas kafejnīcās un kultūras centros, bet visbiežāk latviešu mūziķa sniegumu var baudīt četru zvaigžņu viesnīcas Villa Emilia viesi.

Viesnīcā mūziķis spēlē gandrīz katru nedēļu, bet pēdējo reizi ar programmu Klavieru naktis viņš tur uzstājies 9. jūlija vakarā. Uzstājoties viesnīcā, jaunais mūziķis saviem klausītājiem piedāvā akustiskos klavieru koncertus, kuros galvenokārt atskaņo klasiskus skaņdarbus.

Mango jau ziņoja, ka pagājušā gada vasarā, pāris mēnešus pēc tam, kad Kalniņš bija pametis Latviju, pašmāju medijos tika publicēta informācija, ka Gunārs Spānijā slepus salaulājies ar savu draugu. Pats dziedātājs šīs runas portālam Mango noliedza, nodēvēja tās par "zemiskiem meliem" un šādu ziņu izplatītājus pat draudēja sūdzēt tiesā.

Video Mango piedāvā ieskatu Gunāra Kalniņa koncertā kādā no Barselonas klubiem šī gada pavasarī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!