Foto: AP/Scanpix

Trešdien, 22. jūnijā, Anglijā sākas tradīcijām bagātais Glastonberijas festivāls, un pirmie fani jau laicīgi ieradās pasākuma teritorijā, lai uzslietu telti un būtu gatavi lielākajai gada ballītei. Tiesa, ne viss noritēja tik raiti, kā plānots.

Kā vēsta britu mediji, šogad nokļūšanu festivāla norises vietā krietni apgrūtina lietus izraisītās satiksmes nekārtības un ceļā uz Glastonberiju steidzīgākajiem, kuri vēlējās būt klāt līdz ar vārtu atvēršanu trešdienas rītā, nācies sastrēgumā pavadīt daudz stundu.

Festivāla organizētāji sociālajos tīklos izplatījuši paziņojumu, aicinot cilvēkus ar automašīnām nedaudz paciesties un ierasties vēlāk, lai ļautu noplakt milzīgajām spēkratu rindām.

Informācija par situāciju uz ceļiem un iebraukšanu festivālā sociālajos tīklos tiek visu laiku atjaunināta, un cilvēki arī pa radio tiek operatīvi informēti, tomēr satiksmes haoss izraisījis arī sašutumu un organizatoriem tiek pārmesta neizdarība.

"The Daily Mail" apkopotās sociālo tīklu atsauksmes liecina, ka daži sastrēgumā pavadījuši vēl ilgāku laiku – kādai kompānijai, piemēram, parasti četru stundu ilgais brauciens šoreiz prasījis 21 stundu, bet kāds sūkstījies, ka rinda desmit stundu laikā nav pakustējusies ne pa milimetru.

Portāls "Express.co.uk" vēsta, ka tie, kuri uz festivāla teritoriju devušies naktī, sastrēgumā pavadījuši vidēji desmit stundas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!