Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Birzuļu tautas namā Mēros uzstājās leģendārais pašmāju mūziķis Sandis Kiops (attēlā) ar grupu Titāniks, bet koncerta apmeklētājiem nācies piedzīvot vilšanos.

Sanākušie danču cienītāji savās cerībās lustīgi pavadīt nakti, kā arī klātienē baudīt Kiopa izslavēto šovu vīlušies, jo mākslinieki vakara gaitā krietni paņēmuši uz dūšas, un tagad viņiem tautas namā aizliegts rādīties.

Sarunā ar portālu Ziemellatvija.lv, raksturojot nepatīkamo situāciju, Birzuļu tautas nama vadītāja Gunita Ozoliņa atzinusi, ka, "cik sākums bijis daudzsološs, tik beigas - nebaudāmas".

"Muzikanti ieradās ar kolosālu aparatūru. Viss bija vislabākajā kārtībā līdz brīdim, kad aizrāvās ar stiprākiem dzērieniem. Apmeklētāji zvanīja saviem paziņām un teica, lai uz balli nebrauc, jo skanējums palika nebaudāms. Nu nav šīs lietas savienojamas," portālam teikusi Ozoliņa.

Tiesa, pats Kiops savulaik sarunā ar DELFI Izklaidi atzinis, ka alkohola lietošana, protams, mērenās devās pirms uzstāšanās un tās laikā viņam pat palīdzot, bet, iespējams, šoreiz pievīlusi mērenības sajūta.

Par atraktīvā mūziķa un viņa pavadoņu aizraušanos ar grādīgajām dzirām vēstīts jau agrāk. Īpaši nepatīkamus mirkļus Kiops savulaik sagādāja tautā mīlētajai dziedātājai Inesei Saulītei, kad pērnajā rudenī Rīgas bārā Maska Kiops ar saviem atbalstītājiem Muri un Ivo sarīkoja īstu ļembastu, bez uzaicinājuma uzlecot uz skatuves un nododoties īstai bohēmai.

Satriektajai Inesei bezpalīdzīgi vērojot sirsnīgi iecerētā koncerta pārvēršanos katastrofā, Kiops īsā laikā paguva izrādīt gan savu kailo torsu, gan tuvības izpausmes ar Muri, un neizpalika arī zināma fizisko iemaņu demonstrēšana, izpildot Kiopa firmas zīmi - Pīlādžogas spērienu.

Galerijā: jestri kadri no Kiopa un viņa draugu blēņošanās dažādās vietos un laikos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!