Foto: Kadrs no video
Reizēm nevajag daudz, lai iegūtu slavu un atpazīstamību, un amerikāņu izcelsmes sociālo tīklu slavenība, komiķe Laura Klerija kārtējo reizi apliecinājusi, ka viss ģeniālais ir vienkāršs.

Atpazīstamību sieviete iemantojusi ar īsiem skečiem, kuros flirtē ar savu vīru. Savukārt aizvadītajā nedēļā viņa "Facebook" publicējusi aptuveni minūti garu dziesmiņu, kurā komiķe skandē, cik ļoti viņai garšojot kartupeļi.

Nepilnas nedēļas laikā meldiņš izpelnījies plašu interneta lietotāju un mediju ievērību. "Facebook" tas noskatīts vairāk nekā 46 miljonus reižu, un ļaudis ar to aktīvi dalījušies un komentējuši.

"Beidzot dziesma ar jēgpilnu tekstu," video aprakstā norādījusi pati Laura.

Dziesmiņā izskan tikai dažas frāzes – Laura atgādina, ka kartupeļi esot viņas mīļākais ēdiens. Tāpat arī sieviete bilst, ka ar tiem mielojoties katru dienu. Un neskaitāmas reizes tiek izburtots vārds kartupeļi.

Komiķes radītā dziesma izpelnījusies neviennozīmīgu vērtējumu – daži šausminājušies, ka tā liekot asiņot viņu ausīm un ienīst kartupeļus, savukārt citi prātojuši, ka video ir tiek briesmīgs, ka nav iespējams no tā novērst acis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!