Foto: DELFI

Trešdien, 23. jūlijā, Dzintaru koncertzālē norisinājās Jaunā viļņa pirmā konkursa diena, bet pirms jaunajiem censoņiem uz skatuves kāpa virkne pieredzes bagātāko Krievijas dziedātāju, lai ar saviem priekšnesumiem priecētu sanākušos viesus.

Pirmajā konkursa dienā Jaunā viļņa viesiem bija iespēja baudīt tādu mākslinieku kā Filipa Kirkorova, grupas Serebro, Potapa un Nastjas, Žasmīnas un daudzu citu Krievijā atzītu izpildītāju sarūpētos pārsteigumus, bet vakara izskaņā skatītājus gaidīja iepazīšanās ar Jaunā viļņa dalībniekiem.

Jau ziņots, ka Latviju Jaunajā vilnī šogad pārstāv šova Фабрика звезд 3 uzvarētājs Stass Šurins (attēlā centrā), kuram jāmērojas spēkiem ar vēl 16 jauniem talantiem no dažādām pasaules valstīm.

Pēc pirmās konkursa dienas rezultāti Latvijas pārstāvim nav pārlieku iepriecinoši - pēc žūrijas vērtējuma viņš ar 66 punktiem ierindojās 11. vietā, bet līdera pozīcijas pagaidām ar 76 punktiem ieņēmusi Gruzijas pārstāve Nutsa Buzaladze, aiz sevis atstājot Kazahstānas un divus Ukrainas pārstāvjus, kas visi novērtēti ar 73 punktiem.

Jau ceturtdien, 24. jūlijā, dalībnieki atkal kāps uz Dzintaru koncertzāles skatuves, lai izpildītu nacionālos hitus, bet pirms viņu uzstāšanās skatītājiem dziedās Laima Vaikule, Boriss Moisejevs, Valērijs Ļeontjevs un citi Krievijas šovbiznesa spīdekļi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!