Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas sākumā populārā dziedātāja un komponiste Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) nāca klajā ar negaidītu paziņojumu, ka nolēmusi aiziet no lielās skatuves un turpmāk muzicēt "pagrīdē", taču tagad tapis zināms, ka māksliniece iesaistījusies vērienīgā projektā.

Publiskojot paziņojumu par aiziešanu no lielās skatuves, Inese arī pieminēja, ka pagaidām ļaus Latvijas publikai no sevis atpūsties, taču pašā negaidītākajā mirklī ar lielu blīkšķi atgriezīsies - šķiet, ka tas ir noticis ātrāk, nekā bija gaidīts.

Populāro mākslinieci savā paspārnē paņēmis līdz šim nezināmais, bet daudzsološais mūzikas sfēras darbonis Ronalds Gailītis jeb dīdžejs Migla - sociālajos tīklos publicēts oficiāls video paziņojums, ka abi izveidojuši jaunu projektu ar nosaukumu Saules sirds.

Apvienībai jau izveidota sava fanu lapa Draugiem.lv mūzikas sadaļā, un tajā publicēta arī pirmā dziesma - Ineses Saulītes megahita Lai līst jaunā versija jeb remikss, kuru savā ierakstu studijā DJ Miglas Sound Studija aranžējis jau iepriekšminētais dīdžejs Migla.

Tāpat jāpiemin, ka šajā fanu lapā publicēta arī DJ Miglas video uzruna, kurā viņš paziņo, ka dibināts jauns projekts ar nosaukumu Saules sirds - šī esot Kombuļu Ineses atdzimšana. Dīdžejs arī piemin, ka nejaukie interneta komentētāji viņam un Saulītei ir vienaldzīgi, un negatīvās atsauksmes sniedz spēku cīnīties tālāk.

Diskžokejs ir gatavs nesavtīgi palīdzēt Inesei - lai gan māksliniecei šobrīd nav portatīvā datora, ar kura palīdzību komponēt un pierakstīt jaunas dziesmas, Migla ir gatavs ziedot savu laiku Kombuļu Ineses izaugsmei un savā skaņu studijā remiksēt viņas kompozīcijas.

To, kā abiem māksliniekiem veiksies un vai Saules sirds kļūs par tautā iemīļotu un iecienītu muzikālo apvienību, rādīs laiks, taču pagaidām viss izskatās cerīgi - vienas dienas laikā oficiālajai fanu lapai jau izdevies savākt 12 sekotājus.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!