Foto: Privātais arhīvs
Lai gan šis gads kolorītajai skatuves māksliniecei Inesei Saulītei jeb Kombuļu Inesei (attēlā) līdz šim nesis tikai rūpes un likstas, viņa nav gatava padoties un strādāt algotu darbu – māksliniece spītīgi turpina lolot sapni par mūziku un uzstājīgi saviem faniem lūdz jaunu portatīvo datoru.

Jau vēstīts, ka Inese šobrīd tehnisku iemeslu dēļ piedzīvo pamatīgu radošo krīzi, un viņa nav spējīga komponēt un radīt jaunas dziesmas, jo saplīsis galvenais darba instruments - portatīvais dators.

Kombuļu Inese jau vairākkārt vērusies pie saviem faniem un atbalstītājiem ar lūgumu palīdzēt, taču līdz šim viņai nav izdevies atrast nevienu labdari, un šī iemesla dēļ māksliniece janvārī tik ļoti sadusmojās uz saviem faniem, ka pat paziņoja, ka nolēmusi pamest lielo skatuvi.

Tiesa, pēc nedēļas jau dusmas bija pagaisušas un Inese atgriezās pie saviem klausītājiem ar jaunu skaņdarbu. Tāpat viņa atsāka arī publisko datora diedelēšanu, kas nav beigusies joprojām - mūziķe sociālajā tīklā Facebook jau atkal taujājusi, vai kāds nebūtu gatavs viņai uzdāvināt tik ļoti nepieciešamo "kompi".

Tagad Inese paziņojusi, ka par portatīvo datoru viņa ir gatava sniegt pretī savu koncertu. Kā vēsta māksliniece, viņai ir neizsakāma vēlme radoši strādāt, taču pagaidām nav iespējams radīt kvalitatīvu mūziku, un jauns darba instruments šo problēmu atrisinātu.

Tāpat kolorītā dziedātāja pavēstījusi, ka viņai apnikuši visi iedomīgie cilvēki, un Inese ļoti gaida, kad kāds viņu uzaicinās uzstāties kādās svinībās vai ballītē, jo viņai ar savām dziesmām un priekšnesumiem gribas sniegt citiem prieku un pozitīvas emocijas.

Tiesa, arī šis paziņojums pagaidām nav sasniedzis dzirdīgas ausis, un sāk šķist, ka Priekules slavenākās dziedātājas slava lēnām izplēn, taču māksliniece izmisīgi mēģina saglābt to popularitātes kripatiņu, kas vēl palikusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!