Foto: Privātais arhīvs
Šis gads kolorītajai skatuves māksliniecei Inesei Saulītei jeb Kombuļu Inesei iesākās ne pārāk veiksmīgi, un dziedātāja tehnisku iemeslu dēļ šobrīd piedzīvo radošo krīzi, taču visos priekos un bēdās kopā ar mūziķi ir viņas mīļotais vīrietis itālis Paskvāle Adario (abi attēlā), kurš pat sācis publiski mānīties, lai kaut nedaudz uzspodrinātu savas līgavas tēlu.

Jau vēstīts, ka šī gada sākumā saplīsa Kombuļu Ineses galvenais darba instruments - klēpjdators -, ar kura palīdzību māksliniece līdz šim komponēja un aranžēja savus hitus. Tāpat dziedātāja šogad jau ir paguvusi ne tikai paziņot, ka pamet lielo skatuvi, bet arī nedēļu vēlāk ar dīdžeja Miglas palīdzību atkal atgriezties apritē.

Tiesa, šī nepastāvība nav gluži pa prātam viņas faniem un atbalstītājiem, un šobrīd Ineses skatuves gaitas burtiksi iestrēgušas - māksliniece sociālajos tīklos regulāri publicē paziņojumus, ka ir gatava koncertēt un sniegt šovus, taču pagaidām atsaucība ir niecīga un pieprasījums pēc viņas dalības pasākumos samazinājies.

Šajā grūtajā posmā kopā ar mūziķi visos priekos un bēdās ir viņas līgavainis Paskvāle, kurš Inesi atbalsta, uzmundrina un, kā izrādās, savas mīļotās sievietes dēļ pat ir gatavs melot - to apliecina kāds ieraksts, ko viņš nesen veicis tīmekļa vietnē Facebook.

Aizvadītajā nedēļā Paskvāle savā Facebook laika joslā publicējis foto, kurā iemūžinājis kādu žurnāla Kas Jauns numuru, kurā publicēta intervija ar viņu un Inesi, un pie šīs bildes sākusies diskusija, kurā iesaistījušies vairāki Kombuļu Ineses līgavaiņa paziņas no Itālijas.

Ļaudis itāļu valodā savam tautietim Paskvālem apvaicājušies, kādēļ viņš ar savu līgavu nokļuvuši žurnālā, uz ko Ineses mīļotais sniedzis visai izsmeļošu atbildi, ka viņa topošā sieva ir ļoti ievērojama latviešu dziedātāja, kuru Latvijā atpazīst un kurai lūdz autogrāfus.

Itāļu mīlnieks komentārā pie bildes apgalvojis, ka Inese jau četrus gadus ir profesionāla dziedātāja, kas, turklāt, trīs gadus mācījusies konservatorijā Rīgā. Tāpat Paskvāle uzsvēris, ka viņa līgava savulaik piedalījusies arī latviešu X faktorā, kur guvusi atzīstamus panākumus.

Lieki teikt, ka, izlasot visus šos brīnumus, kāda Kombuļu Ineses mīļotā vīrieša paziņa uzsvērusi, ka viņa nespēj vien nopriecāties, ka Paskvāles līgava Latvijā ir tik slavena dziedātāja, ka par viņu pat raksta vietējos žurnālos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!