Foto: DELFI

Novembra vidū noslēdzās šovs Jaunā talantu fabrika. Lai gan uzvaras laurus tajā plūca Aminata Savadogo, vokālais pedagogs Edgars Kramiņš ļoti atzinīgus vārdus veltīja arī Kristīnei Šomasei (attēlā), kura, kā pati saka, beidzot ir pilnīgi pārliecināta, ka vēlas kļūt par dziedātāju.

Šobrīd Kristīne ir atkal atgriezusies Informācijas sistēmu un menedžmenta augstskolā, taču paralēli mācībām viņa aktīvi turpina darboties mūzikā, un jauniete ir sapratusi, ka nevēlas kļūt par šlāgerdziedātāju kā viņas māsa Liene.

"Protams, tas ir neizbēgami, ka mūs ar māsu joprojām un vienmēr salīdzinās, taču es esmu sevis meklējumos un aptuveni jau zinu, kurā nišā vēlētos darboties. Šobrīd man šķiet, ka tā varētu būt popmūzika," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Šomase.

Lai gan arī pati Kristīne velk vairākas paralēles starp sevi un Lieni, jo viņas tomēr ir radinieces, dziedātāja nolēmusi, ka veidos atšķirīgu karjeru no māsas - Jaunā talantu fabrika palīdzējusi viņai saprast, ko tieši vēlas dzīvē sasniegt.

"Kad piedalījos Okartes skatuvē, iznākot no šova, bija neliels apjukums. Īsti nezināju, ko vēlos darīt tālāk, taču šoreiz viss bija citādāk. Iznākot no "fabrikas", sapratu, ka noteikti vēlos kļūt par mūziķi. Tā ir lieta, ar ko vēlos nodarboties visu atlikušo dzīvi," pārliecināti saka Kristīne.

Šobrīd dziedātāja izveidojusi sadarbību ar Ikšķiles kori, un tuvākajā laikā tiks sniegti divi koncerti - Ikšķilē un Tīnūžos. Tāpat jāpiemin, ka 14. decembrī Četros baltos kreklos notiks Kristīnes koncerts, bet tuvākajā laikā viņa dosies uz studiju, lai ierakstītu dziesmu.

Savukārt Eirovīzja gan jaunietei šogad ies secen. "Kad iznācu no šova, bija jau nedaudz par vēlu, lai pieteiktos konkursam, jo es nebūtu paspējusi studijā ierakstīt dziesmu. Bet es par to neskumstu," noslēgumā saka Kristīne. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!