Foto: DELFI

Tuvojoties pretrunīgi vērtētajam dziesmu konkursam Eirovīzija, kas maijā norisināsies Kopenhāgenā, šī notikuma kvēlākie fani ne tikai paredz un prognozē rezultātus un mēģina noteikt labāko dziesmu, bet arī katru gadu starp visiem dalībniekiem izvēlas skaistāko puisi un meiteni.

Tīmekļa vietne Wiwibloggs.com ir portāls, kur satiekas visi Eirovīzijas lielākie fani, lai paklačotos par svaigākajiem konkursa notikumiem, prognozētu potenciālos uzvarētājus un ikgadējā Eurovision's Next Topmodel interneta aptaujā ievēlētu konkursa pievilcīgāko vīrieti un sievieti.

Šogad daiļā dzimuma kategorijā iekļuvušas 25 konkursantes, un viņu vidū ir arī Latvijas pārstāve - apvienības Aarzemnieki dalībniece Katrīna Dimanta (attēlā). Tiesa, latviešu zeltenei cīņa par Eirovīzijas topmodeles titulu šonedēļ beidzās, jo viņai neizdevās iegūt nepieciešamo balsu skaitu, lai iekļūtu nākamajā kārtā.

Tāpat no tālākas cīņas izstājās arī Gruzijas un Maltas pārstāves, taču pārējās daiļavas līdz 17. aprīlim turpinās cīņu par iekļūšanu finālā. Eurovision's Next Topmodel konkursa uzvarētāja un pati skaistākā dziedātāja tiks noskaidrota tikai maijā.

Jāpiebilst, ka cīņu par skaistākās Eirovīzijas topmodeles titulu joprojām turpina arī Austrijas pārstāve - bārdainā Končita Vursta, kas aizvadītās nedēļas nogalē viesojās Rīgā.

Latvijai šajā topmodeļu aptaujā visaugstākos rezultātus izdevās sasniegt 2010. gadā, kad dziedātāja Aija Andrejeva tika atzīta par 14. skaistāko Eirovīzijas dalībnieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!