Piektdienas, 24. oktobra, vakara šovā Rādi, ko vari, ko veido kanāls RīgaTV24, spoži iemirdzējusies jauna, talantīga dziedātāja – Katrīna Cīrule (attēlā). Žūrijas pārstāvji vienbalsīgi atzina meitenes sniegumu par izcilu, un sajūsmā bija arī zālē sēdošie.

Katrīna šovā atrādīja savu dziedāšanas talantu, izpildot amerikāņu soulmūzikas leģendas Etas Džeimsas 1967. gada dziesmu I'd Rather Go Blind.

Meitene pārsteidza gan žūriju, gan skatītājus ar mūsdienu talantu šoviem patiesi neraksturīgu iezīmi - viņa patiešām mācēja dziedāt.

"You just made my day today! Zini, lai sieviete būtu laimīga ar vīrieti, viņai vajag mazu, mazu atmiņu, viņai nevajag neko redzēt, neko dzirdēt, vai arī izlikties, ka viņa neko neredz. Ja viss šis bija kūka, tad tu esi tā oga uz kūkas. Vienkārši lielisks priekšnesums," savu sajūsmu neslēpa žūrijas locekle Agnese Zeltiņa.

Ar daudz uzslavām un komplimentiem Katrīnas uzstāšanos novērtēja arī pārējie žūrijas pārstāvji. Dziedātāja Samanta Tīna pat atklāja, ka savulaik kopā ar Katrīnu startējusi kādā konkursā, kurā Katrīna novērtēta vēl augstāk par Samantu.

Katrīna tika nešaubīgi pārcelta uz šova nākamo kārtu cīņā par balvu - iespēju tikt uz Cabaret skatuves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!