Foto: DELFI

Svētdienas, 7. februāra, vakarā LTV1 ēterā skatāmā izpildītāju un dziesmu konkursa Supernova pirmā tiešraide izraisīja īstu vētru sociālajos tīklos. Viedokļi bija dažādi, un netrūka arī skarba kritika.

Starp aktīvākajiem Supernova norises komentētājiem Twitter tīklā bija dziedātāja Liene Šomase, kura neslēpa savu sašutumu par televizora ekrānā redzēto.

Šomases favorīte konkursā acīmredzot bija Paula Dukure, bet izpildītājai pārlieku labi neveicās - viņa neiekaroja žūrijas simpātijas, bet skatītāju balsojumā ieņēma pēdējo vietu, kas dziedošo Dukuru ģimenes daiļajai pārstāvei liedza iespēju kvalificēties pusfinālam.

Ja skatītājus Šomase varēja vien aicināt balsot par savu favorīti, tad žūrija saņēma gana kritiskus vārdus - ekspertu četrotnei tika pārmesta iespējama "blatu sistēma" un ieteikts pievērst lielāku uzmanību tiem izpildītājiem, kam piemīt "enerģētika".

Skatoties konkursu, Liene bija tik ļoti satraukta, ka vairākkārt uzdeva jautājumu, kas īsti notiek Latvijas mūzikā.

"Kur vēl tālāk???? Kā var ielikt cilvēkus žūrijā, kas vēl paši nesaprot, ko īsti vajag sūtīt??? Tikai sevi reklamē? Kas NOTIEK Latvijā???" nervozi vīteroja Šomase.

"Skatos #ltvsupernova un nesaprotu, KĀDĒĻ andrīz VISI dalībnieki TIK STĪVI? Kas notiek LV mūzikas industrijā????" arvien jauni jautājumi radās pieredzes bagātajai skatuves māksliniecei.

Skatītāju mīlulis Justs arī viņai nebija iepaticies. "Mīļie latvieši! Tāds, kāds ir Justs....tādi ir pilna pasaule! Sekojat, par ko balsojat! Bet dziesma ir laba. Kas notiek Latvijas mūsikā?" tik norūpējusies, ka piemirsās pareizrakstības likumi, bija Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!