Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ īpaši jestru un jautru ballīti liepājnieku iecienītajā pludmales bārā Red Sun Buffet iegrieza pašmāju populārā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese, kura parūpējās par to, lai pilsētā, kurā piedzimst vējš, trešdienas, 12. jūnija, vakars izvērstos par neaizmirstamu naksniņu.

Tā jau kļuvusi par tradīciju - vasarā Liepājas pludmales "bufete"pie sevis ciemos aicina Inesi. Arī šoreiz pasākums bija izvērties par ļoti apmeklētu notikumu, kurā publika jautrojās un ālējās uz nebēdu.

Ballītes apmeklētāji grieza dejas līdz pat rītam, savukārt Kombuļu Inese atbalstītājus un fanus priecēja ar dziesmām no savas daiļrades, kā arī laipni pozēja fotogrāfam kopā ar liepājniekiem.

Kā stāsta bāra pārstāvis, vasara iesākusies ar trakām ballītēm, arī šī nebija izņēmums. Turpmākie mēneši solās būt vēl karstāki.

Savukārt tos, kuri Jāņus vēlas sagaidīt jūras krastā, Līgo vakarā Red Sun Buffet aicina uz pludmales saulgriežu pasākumu Līgo jampadracis, kurā DJ Kuchieris būs pie pults un rūpēsies par muzikālo noformējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!