Foto: DELFI

Pēc ziņas, ka Lietuvas šovā Lietuvos talentai izcili startējusi Kristīne Šomase, Latviju pāršalc vēl viena prieka vēsts – konkursā paspīdējis arī jaunais dziedātājs Rihards Andris Bērziņš, plašāk zināms kā Ričijs vai latviešu Bībers (attēlā).

"Piedalīties šajā šovā man bija spontāns lēmums. Īpaši negatavojos, jo šo dziesmu tāpat dziedu koncertos. Uz nākamo kārtu gan būs jāpamācās nopietnāk," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Ričijs.

Šovā Ričijs izpildījis Bruno Marsa dziesmu Treasure, īpaši sajūsminot meitenes. Bija skaidri redzams, ka uz lietuviešu dāmām latviešu Bībers atstāj tādu pašu iespaidu kā uz pašmāju meitenēm - zālē sēdošo daiļavu acis mirdzēja un lūpas smaidīja, veroties mūsu lepnumā - talantīgajā dziedātājā.

Lai gan Lietuvos talentai viss notiek vietējā valodā, Ričijam tas netraucēja - viņš šovā jutās brīvi un pat mēģināja pačalot lietuviski. Arī Ričijs, tāpat kā Šomase, saņēma no žūrijas visaugstāko vērtējumu, iekļūstot šova otrā kārtā.

"Man nav ne jausmas, kāda ir galvenā balva. Uz balvu neiespringstu," smejas latviešu Bībers, atklājot, ka, ja veiksies arī turpmāk, viņš prezentēs savu dziesmu Lietuvā un izvērsīs karjeru arī kaimiņvalstī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!