Foto: Mango

Otrdienas vakarā iepirkšanās centrā Galleria Riga risinājās dziedātājas Lindas Leen (attēlā) jaunā albuma Divi prezentācijas pasākums, kuru apmeklēja arī mākslinieces bijušais mīļotais, politiķis Edgars Jaunups.

Lindas Leen jaunajā albumā apkopoti desmit gadu laikā tapušie dziedātājas dueti ar dažādiem populāriem pašmāju izpildītājiem, un par godu šim notikumam izdots arī fotoalbums no īpašas, kolumbiešu fotogrāfa Kamilo Ečeveri veidotas fotosesijas. Tirdzniecības centrā arī atklāta fotoizstāde ar 13 lielformāta attēliem, kurus iespējams aplūkot, vienlaicīgi austiņās klausoties kompozīcijas no jaunā albuma.

Sveikt dziedātāju nozīmīgajā notikumā bija pulcējušies daudzi Lindas Leen draugi un talanta cienītāji, kā arī viņas ģimene - brālis Mārcis Feldbergs ar dzīvesbiedri un dziedātājas māmiņa.

Daudziem par lielu pārsteigumu uz albuma prezentāciju ieradās arī Lindas bijušais mīļotais Edgars Jaunups. Tieši pirms gada, kad klajā tika laists dziedātājas Ziemassvētku albums Ziemasskaņas, Linda medijiem ar sajūsmu atklāja, ka viņas ģimenes lokā tiek uzņemts arī Jaunups, bet šī gada pavasarī abi paziņoja par gandrīz četrus gadus ilgo attiecību pārtraukšanu.

Lai gan šobrīd politiķis uzsācis attiecības ar bijušā Saeimas deputāta Kārļa Leiškalna meitu Katrīnu, viņš savu bijušo draudzeni bija ieradies sveikt ar baltu rožu pušķi. Iesākumā dziedātāja acīmredzami vairījās no bijušā drauga sveicieniem, bet Jaunupa uzstājība darīja savu un beigu beigās dziedātāja ļāvās viņa apskāvieniem un pieņēma vīrieša pasniegto ziedu klēpi, tomēr abi bijušie mīlnieki sanākušajiem mediju pārstāvjiem lika skaidri noprast, ka abus saista tikai draudzīgas attiecības.

Nesen atklātajā muzikālajā restorānā Ciro's Pomodoro, kur risinājās albuma atklāšanas neoficiālā daļa, starp ballītes viesiem varēja sastapt arī uzņēmēju Kasparu Poni, bijušās skaistumkaralienes Letīcijas laulāto draugu, kurš tur vakariņoja ar saviem darījuma partneriem, kā arī pasākumu vadītāju Agnesi Zeltiņu, kura ieturēja maltīti divu ārzemnieku sabiedrībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!