Foto: Privātais arhīvs

Svētdienas, 23. novembra, vakarā telekanālā NTV Mir Baltic noslēdzās vērienīgais šovs Gribu pie Meladzes. Latvijas pārstāvis – talantīgais dziedātājs Markus Riva (attēlā) - ar saviem trim komandas biedriem šovā palika godpilnajā otrajā vietā, balsojuma ziņā par mata tiesu atpaliekot no uzvarētājiem.

Finālā katra no grupām - Sergeja Lazareva komanda un Annas Sedokovas komanda, kurā ietilpst arī mūsu Markus, izpildīja katra sev Konstantīna Meladzes speciāli sarakstītu dziesmu. Markus komanda priecēja ar izcili spridzīgu šovu, izpildot lipīgu popdziesmu, pēc kuras ovācijas zālē vēl ilgi nerima.

Fināla laikā ritēja skatītāju balsojums, un tā laikā tika atklāti finālistu dzīvesstāsti, kā arī uzstājās šova žūrija un jauniešu skatuves skolotāji.

Par šova uzvarētājiem pēc balsu saskaitīšanas kļuva Lazareva grupa, bet mūsu Markus ar savu blici palika godpilnajā otrajā vietā. Interesanti, ka atšķirība starp rezultātiem bija pavisam niecīga - pirmās vietas ieguvēji bija saņēmuši 53 procentus visu skatītāju balsu, bet otrie - 47 procentus.

Mūsu Markus tā vietā, lai bēdātos, reaģēja fantastiski pozitīvi - viņš metās savu fanu pūlī, izkliegdams visiem sirsnīgus pateicības vārdus un sveicinādams atbalstītājus.

Ar sociālo tīklu starpniecību mūsu mūziķis pauž gandarījumu par sasniegto un sola, kas tas ir tikai sākums kam labam - iespējams, otrā vieta viņam personīgi būšot vēl lielāka uzvara.

Video Markus uzstāšanos var vērot, sākot no 19. minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!