Foto: AFI

Leģendārās grupas The Smiths bijušais līderis Stīvens Patriks Morisejs (attēlā), sniedzot interviju žurnālam Rookie izteicis visai interesantu domu – proti, ja pasaulē būtu vairāk geju, tad nebūtu karu.

"Es domāju, ka karš ir viens no negatīvākajiem vīriešu heteroseksuaitātes aspektiem. Ja vairāk cilvēku būtu geji, tad nebūtu karu, jo homoseksuāli cilvēki nekad viens otru nenogalinātu, turpretī heteroseksuālie to dara labprāt. Turklāt vēl par to saņem medaļas.

"Arī sievietes nedodas karā, lai nogalinātu citas sievietes. Kari, armijas un kodolieroči ir tikai heteroseksuālu cilvēku hobiji," intervijā teica 53 gadus vecais dziedātājs.

Tāpat Morisejs, kurš bez žēlastības kritizē ikvienu, sākot no karaliskās ģimenes un beidzot ar mirušu dzīvnieku ēdājiem, kārtējo reizi izteicies, ka mūsdienu mūzika ir pagalam pagrimusi.

"Šobrīd mēs dzīvojam laikmetā, kad mūs mudina nedomāt. Mūsdienās nekad nevarētu izsisties tāda grupa kā Sex Pistols, un 2013. gadā vairs nav mākslinieku, kuri paši varētu būt atbildīgi par savu veiksmi.

Lai tā būtu Bejonsa vai Džastins Bībers, mēs redzam dziedātājus, kuriem absolūti nav nekā, ko piedāvāt citiem, bet tajā pat laikā viņiem katrā rokā ir pa trim "Grammy" statuetēm," sūdzējies Morisejs, kuram paša dzīve arī ir vienas vienīgas ciešanas.

"Pusaudža gados es secināju, ka dzīve ir neizturami pretīga, un cilvēku rasē es nespēju saskatīt nekādu humānismu. Mana dzīve tolaik bija tik nežēlīga stulba, ka es joprojām neticu, kā esmu pamanījies izdzīvot. Bet varbūt, ka es nemaz neizdzīvoju," teica Morisejs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!