Foto: DELFI

Sestdien, 21. janvārī, noslēgsies Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmu aptauja "Muzikālā banka", un šogad fināla pasākumā ieviestas korekcijas – arī televīzijas skatītājiem būs iespēja balsot par savu favorītu.

Jau vēstīts, ka līdz 15. janvārim bija iespēja balsot par 15 finālā iekļuvušajām dziesmām. Šis un žūrijas ekspertu komisijas vērtējums sastādīs 50% no kopvērtējuma, bet atlikušo pusi veidos balsojums tiešraides laikā.

Sestdien fināla koncerta tiešraide Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā sāksies pulksten 19.05, un pirmajā daļā uz skatuves kāps 15 finālisti. Pēc tam stundu ilgs balsojums, un vakara izskaņā taps zināms, kura kļuvusi par 2016. gada vērtīgāko dziesmu.

Fināla koncerta otrajā daļā uzstāsies arī žūrijas komisijas pārstāvji – Boriss Rezņiks, Viktors Lapčenoks, Mārtiņš Brauns, Uldis Marhilevičs, Jānis Lūsēns, Jānis Apeinis, Mārcis Auziņš, Dināra Rudāne, Ozols, Normunds Rutulis un citi.

Improvizētajā radio studijā, kas šoreiz atradīsies skatītāju zālē, darbosies Baiba Palkavniece, bet uz skatuves pasākumu vadīs atraktīvais aktieris un mūziķis Kristaps Rasims.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!