Foto: DELFI

Sestdien, 26. janvārī, Ventspils Olimpiskajā centrā tiks noskaidrota Latvijas radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka aizvadītā gada vērtīgākā dziesma, bet jau piektdien Ventspilī iespējams sastapt krietnu pulciņu šobrīd aktuālākos popmūzikas izpildītājus.

Piektdienas pievakarē Olimpiskajā centrā sākās mūziķu mēģinājumi, un pēc tam, kad roku bija izmēģinājuši Muzikālās bankas fināla koncerta pavadošie mūziķi Kristapa Krievkalna vadībā, uz skatuves kāpa Fēlikss Ķiģelis ar grupu.

Vēlāk īpaši atraktīvs izvērtās bērnu grupas Jūras akmentiņi mēģinājums - bērni savas skolotājas uzraudzībā cītīgi gatavojās sestdienas priekšnesumam, kad viņi uzstāsies kopā ar Intaru Busuli un izpildīs uzmundrinošo dziesmiņu Bēbīšu maršs, bet mēģinājuma procesā netrūka arī pa kādam jautram pārpratumam.

Muzikālās bankas finālisti - Sabīne Berezina un Rassell - dziesmas Dzīvo brīvi priekšnesumā nolēmuši piesaistīt dejotāju grupu, kuras deju soļu izmēģināšana uz lielās skatuves arī nevedās tik raiti, bet pēc viņiem uz skatuves kāpa LieneCandy, Dons, grupa Borowa MC un citi finālā iekļuvušo dziesmu izpildītāji.

Jau vēstīts, ka sestdien Muzikālās bankas finālā par galveno balvu cīnīsies 15 fināldziesmas, kas izturējušas balsojuma pirmo kārtu. Tiešraidi no izšķirošās cīņas Olimpiskajā centrā varēs dzirdēt arī Latvijas Radio 2, bet pēc Panorāmas pulksten 21:15 to varēs vērot arī LTV1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!