Foto: Publicitātes foto
Pagalam nepatīkamu starpgadījumu nesen piedzīvojis reperu Reika un Žaņa Pavlovska hiphopa duets "Olas". Videoklipa filmēšanas laikā Barselonā mūziķi kļuvuši par garnadžu upuriem.

Duets kopā ar radošu komandu nesen bija devies uz Barselonu, kur bija ieplānota "Olu" jaunākā hita "Pāri okeānam" videoklipa filmēšana. Tiesa, ceļojuma laikā noticis satraucošs pavērsiens – mūziķi tikuši apzagti.

Reperu apvienības pārstāve Ilze Grīnberga ziņo, ka īrētajai automašīnai, kurā atradušās visas mantas, izsists stikls. Kamēr mūziķi kopā ar operatoru atradušies pludmalē, zagļi no bagāžas nodalījuma paņēmuši visu iespējamo.

Garnadži nočiepuši dažādas mūziķu un radošās komandas personīgās lietas, pases un vienu no videokamerām, kurā atradies videoklipam safilmētais materiāls.

Duets šonedēļ publiskojis video, kurā faniem izskaidrota nepatīkamā situācija. Kā norādījuši mūziķi – skāde esot bijusi liela. Tāpat viņi sprieduši, ka, visticamāk, noziegumu paveikuši profesionāļi. Savukārt uz lidostu kompānija devusies policista uzraudzībā.

Piektdien, 26. maijā, koncertzālē "Palladium" notiks "Olu" atvadu koncerts, kas būs grupas trīs gadu pastāvēšanas oficiālais noslēgums. Apvienības pārstāvji sola, ka viņi darīs visu iespējamo, lai līdz šim svarīgajam vakaram videoklips nonāktu pie faniem.

"Esam pārsteigti, cik daudzi cilvēki rakstīja un piedāvāja palīdzību. Esam pateicīgi visiem, kas nebija vienaldzīgi, kā arī tiem, kas seko līdzi mūsu gaitām un atbalsta visādos dzīves brīžos. Esam sveiki un veseli un veiksmīgi palaisti atpakaļ mājās bez pasēm. Koncerts būs! Klips, lai arī citādāks, bet arī būs," tā "Olas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!