Foto: DELFI

Šonedēļ Latvijas Nacionālajā teātrī norisinājās ikgadējā Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonija, kurai TV3 tiešraidē varēja sekot līdzi arī televīzijas skatītāji, bet daudzi interesanti mirkļi no pasākuma aizkulisēm TV ekrānos nebija redzami.

Kā jau ierasts, pulcējoties uz svinīgo ceremoniju, visi viesi bija aicināti nofotografēties pie vestibilā novietotā fotostenda - šeit gan gadījās ne viens vien kuriozs, jo, kamēr daļa viesu steidza uz garderobi, lai atbrīvotos no virsdrēbēm, citi "sarkanā paklāja" foto seansu uztvēra krietni vien mierīgāk un pozēja virsjakās.

Starp pasākuma viesiem plašā pulkā bija tikai pašmāju mūziķi, bet arī citu šovbiznesa jomu pārstāvji - kopā ar mīļoto vīrieti, uzņēmēju Raimondu Elksni Gada balvas pasniegšanas ceremoniju apmeklēja stiliste Maija Silova (abi attēlā), kā arī TV3 ziņu diktore Agnese Vārpiņa, režisors Aigars Grauba un citi.

Par vienu no apspriestākajiem iznācieniem uz sarkanā paklāja kļuva Dailes teātra aktiera Andra Bērziņa ierašanās - publiskos pasākumos viņš ilgāku laiku nebija manāms, bet tagad aktieris, kurš gan vēl oficiāli ir precējies ar Lenviju Sīli, labprāt pozēja kopā ar savu jauno draudzeni Inesi Gūtmani.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!