Foto: Privātais arhīvs

Pēdējā laikā visai maz dzirdēts par savulaik šovā Okartes akadēmija iepazītā dziedošā policista Nikolaja Puzikova (attēlā) skatuves gaitām, taču puisis nesēž rokas klēpī salicis un radošo pauzi izmanto lietderīgi - viņš muzicēšanu aizstājis ar muskuļu "kačāšanu" un īsā laikā pārvērties līdz nepazīšanai.

Nikolajs, kurš ikdienā strādā par policistu, nekad nav varējis dižoties ar lieliem muskuļiem un vīrišķīgām auguma aprisēm, un arī pats dziedātājs vairākkārt atzinis, ka nav nekāds "kačoks" - par spīti tam, ka Puzikovs šogad atzīmēs 25 gadu jubileju, viņš līdz šim vairāk atgādinājis pusaugu puisīti, nevis pieaugušu vīrieti, taču tagad tas ir mainījies.

Talantīgais jaunietis kļuvis par regulāru viesi sporta zālē, un savas treniņu gaitas Puzikovs vērienīgi atspoguļo arī tīmekļa vietnē Instagram, kur viņš regulāri atrāda bildes, kurā iemūžinājis savas ķermeņa daļas.

Pāris mēnešos Nikolajs no šmauga puisīša pārvērties par īstu spēka mitriķi - fiziskās aktivitātes un smagumu cilāšana sākusi atmaksāties, un dziedošajam policistam uzauguši pamatīgi muskuļi.

Neticamās Puzikova pārvērtības pamanījuši arī citi dziedošā policista draugi, paziņas un atbalstītāji, un foto, kuros Nikolajs izrāda savus iespaidīgos muskuļus, tīmeklī iemantojuši milzīgu ievērību.

Īpaši lielu sajūsmu puiša jaunajām ķermeņa aprisēm veltījušas meitenes, kas mūziķa trenēto augumu burtiski apbērušas ar komplimentiem un izteikušās ļoti atzinīgi par Puzikova vizuālajām pārvērtībām.

Jau vēstīts, ka plašāka sabiedrība par Nikolaja Puzikova eksistenci uzzināja pirms četriem gadiem, kad puisis startēja talantu šovā Okartes akadēmija, un drīz vien jaunieša karjera uzņēma vērā ņemamus apgriezienus - policists ar skanīgo balsi iekaroja ne vienas vien pusaugu meitenītes simpātijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!