Foto: F64

Kamēr Latvijā vēl aizvien daudziem ir šaubas, vai bija pareizā izvēle uz Eirovīzijas starptautisko dziesmu konkursu sūtīt grupu Aarzemnieki ar jestro dziesmiņu Cake to Bake, ārvalstīs tā iemantojusi gana lielu klausītāju mīlestību.

Lai gan bukmeikeru prognozes par Latvijas pārstāvju iekļūšanu Eirovīzijas konkursa finālā ir ļoti pesimistiskas, sociālajos tīklos grupa ieguvusi prāvu atbalstītāju pulciņu, un cilvēki no dažādām pasaules valstīm pauž atbalstu enerģiskajai četrotnei.

Atšķirībā no citu gadu pašmāju pārstāvjiem Eirovīzijā grupas Aarzemnieki dalībnieki ar saviem faniem sociālajos tīklos komunicē ļoti aktīvi - viņi neaprobežojas tikai ar sev tīkamu ierakstu retvītošanu, bet labprāt atbild uz dažādiem jautājumiem gan par dziesmu un sevi, gan kūku cepšanu.

Īpašas simpātijas iemantojis Spānijas fanu veidots videoklips - tajā iemūžināti spāņu maiznieki un konditori, kuri līksmi lēkā un izrāda dažādus konditorejas izstrādājumus Latvijas eirodziesmas pavadījumā. Tāpat klipiņā redzami citi dažāda vecuma cilvēki, kuri priecājas Cake to Bake pavadījumā. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!