Foto: Vida Press

Jau septembrī izplatījās ziņas, ka savulaik populārā britu meiteņu popgrupa "Spice Girls" plāno atkalapvienoties, un šonedēļ priekpilnie jaunumi beidzot apstiprināti oficiāli.

Par atgriešanos uz skatuves grupa paziņojusi ar sociālo tīklu starpniecību. Pirmdien, 5. novembrī, grupa "Spice Girls" pievienojusies tviterim, kur izplatīts video par nākamvasar gaidāmo koncerttūri.

Tāpat arī apstiprinājies tas, par ko tika runāts jau iepriekš. Atkalapvienošanās tūrē dosies tikai četras no piecām grupas dalībniecēm – Melānija Brauna jeb Mela B, Emma Bantone, Džerija Halivela un Melānija Čisholma jeb Mela C. Viktorija Bekhema nolēmusi nepiedalīties.

Kā liecina grupas izplatītā informācija, nākamgad jūnijā Lielbritānijā gaidāmi seši "Spice Girls" koncerti dažādos stadionos. Tūre noslēgsies 15. jūnijā ar šovu Vemblija stadionā Londonā.

Grupa "Spice Girls" tika nodibināta 1994. gadā, un tās oriģinālsastāvā bija piecas dziedātājs – Melānija Brauna un Viktorija Bekhema (tolaik – Adamsa), kā arī Džerija Halivela, Emma Bantone un Melānija Čisholma. Viena no deviņdesmito gadu slavenākajām popgrupām izjuka gadsimtu mijā.

2007. gadā grupas dalībnieces atkalapvienojās savu lielāko hitu koncerttūrei, bet 2012. gadā meitenes atkal sanāca kopā, lai uzstātos Londonas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!