Foto: DELFI

Otrdien, 26. martā, pludmales volejbola hallē Beach Box atraktīvā gaisotnē norisinājās festivāla Pestivals mūziķu pludmales volejbola kausa izcīņa, kurā Lienes Brikouskas un Markus Rivas vadībā piedalījās arī vairāki labi zināmi skatuves mākslinieki.

Volejbola laukumā tikās piecas komandas - triāla braucēji Jānis Lācis, Kurts Melnis un Sandra Meņšikova pārstāvēja komandu Green Trials, multimākslinieks Kaspars Bindemanis, dīdžejs Emil Deo un mūziķis Kārlis Būmeisters bija apvienojuši spēkus komandā Divi ar pusi vīri.

Apvienības Bermudu divstūris dalībnieks Mārtiņš Bārda, dziedātājs Valters Frīdenbergs un dejotājs Deniss Tumakovs piedalījās ar nosaukumu Špļaviņš, Aigars Grāvers ar biedriem bija izvēlējies komandas nosaukumu Panāk priekšā, bet trīs jaunieši startēja komandā Gaismas bruņinieki.

Pēc spraigas spēles laukumā, smiltīs un karstumā tika noskaidroti uzvarētāji - pirmo vietu mūziķu kausā ieguva komanda Špļaviņš, otrajā vietā ierindojās komanda Divi ar pusi vīri, bet trešajā vietā palika Gaismas bruņinieki.

Pasākuma dalībnieki saņēma balvas no atbalstītājiem - portāla Lieliska dāvana un pludmales volejbola halles Beach Box -, kas mūziķim Kažam kā simpātiju balvu piešķīra volejbola kreklu, kurā Eiropā spēlējis pludmales volejbolists un 2012. gada Vasaras Olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējs Jānis Šmēdiņš.

Jau vēstīts, ka festivāls Pestivals 2013 notiks 12. un 13. jūlijā Mežaparkā. Šobrīd zināms, ka festivālā uzstāsies pašmāju mūziķi Dons, Fēlikss Ķiģelis, Miks Dukurs, Astro'n'out, Dzelzs Vilks,  Uldis Marhilevičs, Igo, Tomass Kleins, Olga Rajecka, Aigars Grāvers un Niks Matvejevs,kā arī ārvalstu mākslinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!