Nupat skaļi debitējusī reperu Reika un Žaņa Pavlovska apvienība Olas (attēlā) pāris dienu laikā sasniegusi slavas virsotnes. Mūziķus jau aicina spēlēt klubā Coyote Fly, un puiši, pateicībā par pēkšņo slavu, apbēruši fanus ar naudu.

"Coyote Fly mūs uzaicināja uzstāties. Uzstāsmies 30. oktobrī, tā kā DMX neatbrauca, mēs atbrauksim," sarunā ar DELFI Izklaidi sajūsmā par pēkšņo popularitāti ir Olas.

Olas slavu guva pavisam negaidīti - viņu labākajās Holivudas tradīcijās ieturētais hits Daudz naudas kļuva par interneta sensāciju šikā video dēļ.

Tajā puiši zīmējas ar ar melniem BMW markas automobiļiem, Hennessy pudelām un izprintētām dolāru banknotēm, padarot nāciju zili melnu no skaudības un nodrošino savam klipam vairāk nekā 45 tūkstošus skatījumu portālā YouTube.

Lai pateiktos faniem par pēkšņo slavu, Reiks un Žanis nolēmuši apdāvināt uz ielas satiktos tautiešus ar saviem izprintētajiem dolāriem. Sākumā asprāši vērsušies pie taksistiem, vicinot savu izprintēto žūksni un jautājot: "Cik štukas līdz Liepājai maksā?"

Uz tautiešu jautājumiem, vai nauda ir īsta, Olas gudri paskaidro, ka Latvijā dolāri, protams, nav īsti, bet Amerikā par tiem varēs labi iepirkties. Diemžēl tautieši lielākoties atsakās no Olu dāvātās naudas, iespējams, cerībā, ka šie līdzekļi tiks ieguldīti jauna, ne mazāk intelektuāla video izveidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!