Sestdien, 11. februārī, Valmieras Multiklubā populārā Latvijas dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) ar pirmo koncertu atklāja savu jaunākās šovprogrammas Samantas Sex Songs Latvijas turneju.

Pārpildītā Multikluba skatītāju priekšā Samanta uz skatuves kāpa īsi pēc vieniem naktī un vairāk nekā stundu ilgās šovprogrammas laikā ne tikai izpildīja pasaules pikantākos hitus, bet arī ļāva skatītājiem vērot savus erotiskos sapņus un fantāzijas, ko piepildīja trīs profesionāli striptīzdejotāji, kuri speciāli šai turnejai tika meklēti dažādās Eiropas valstīs - šoprogrammā dejo mākslinieki no Latvijas, Spānijas un Igaunijas.

Kā portālu DELFI Izklaide informē Samantas producents Juris Millers, pikantās šovprogrammas laikā ne tikai pirmo reizi Latvijas koncertu vēsturē uz skatuves tiek rādīts profesionāls striptīzšovs, bet erotiskajos priekšnesumos tika iesaistīti arī skatītāji.

"Sākumā man pašai bija nedaudz bail par to, kā Latvijas skatītāji reaģēs uz šo programmu, tomēr pēc pirmizrādes varu teikt - esmu gandarīta par paveikto. Skatītāji bija apmierināti un pieprasīja vēl", pēc turnejas pirmā koncerta sacīja Samanta.

Koncertprogrammā Samantas Sex Songs tiek izmantoti turpat 20 dažādi tērpi, no kuriem lielāko daļu speciāli šai turnejai ir darinājis skandalozais modes mākslinieks Kupiansky - dārgākais no Samantai darinātajiem tērpiem tajā izmantoto rotaslietu un materiālu dēļ izmaksāja gandrīz 1000 latus.

Savas turnejas laikā Samanta viesosies vēl vairākās Latvijas pilsētās: 12. februārī - Gulbenē, 14. februārī Ventspilī un Talsos, 16. februārī - Rīgas klubā Essential, 17. februārī - izstādē Erots 2012 , 24. februārī - Valkā un Rūjienā, 25. februārī - Jēkabpilī un Rēzeknē, 8. martā - Preiļos, 10. martā - Krimuldā un Limbažos.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas to norises vietās vai Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!