Foto: DELFI

Savulaik Radio 101 dzimušais projekts Ausīs rīts, kurā jau no pirmsākumiem darbojās Eduards Švāns un Gustavs Terzens, kopš aizvadītā gada vasaras pievienojās radiostacijai Riga Radio, bet tagad Ausīs rīts raidījums ir izjucis.

"Līdz pēdējam mirklim cerēju, ka tā nenotiks, bet tas vairs nebūs Ausīs rīts un turpmāk sāksies 8:00," pirmdienas rītā savus sekotājus sociālajos tīklos informēja Švāns, kurš paliek līdzšinējā darbavietā, bet Terzens bija krietni vien lakoniskāks, pavēstot: "R.I.P. Ausīs rīts".

Riga Radio sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Luika, skaidrojot izmaiņas, pastāstīja, ka radiostacija šonedēļ uzsāk īstenot jaunu konceptu, savu darbību koncentrējot pastiprināti uz kultūru un mūziku un vairs nepiedāvājot klausītājiem klasiskās ziņas, bet palielinot kvalitatīvas mūzikas skanējumu ēterā.

"Radio ir atvadījies no tādām personībām kā Gustavs Terzens, Iveta Birziņa un Juris Mendziņš. Toties Riga Radio dīdžeju komandai ir pievienojies DJ A.G., kurš ir viens no atpazīstamākajiem dīdžejiem Latvijā," vēsta Luika.

"Riga Radio ir radio izlutinātām ausīm, un uz to arī tiek likts uzsvars - vairāk mūzikas, mazāk runāšanas," teikts radiostacijas paziņojumā.

Skaidrojot dažu ētera cilvēku aiziešanu, Luika norāda, ka Terzens un Birziņa aizgāja no radio savu iemeslu dēļ, bet neoficiāla informācija vēsta, ka tur savu roku ir pielicis iepriekšējais Riga Radio vadītājs Juris Mendziņš, kurš arī vairs nestrādā radio.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!