Foto: Publicitātes foto

Jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2012 noskaņas šogad valdīja ne tikai Jūrmalā, kur bija šī pasākuma epicentrs, bet svētku sajūtas bija jūtamas arī Rīgā – galvaspilsētā notika ne tikai daudz apspriestā diskotēka Krastmalā, bet arī dažādas jautras ballītes.

Par oficiālo Jaunā viļņa afterpārtiju vietu Rīgā šogad bija izvēlēts skaisto un bagāto cilvēku klubs First Dacha Andrejsalā, kurā iekļūt var tikai īpaši izredzētas personas - tur darbojas stingra apsardze un apmeklētājiem jāatbilst gan dress code, gan face control prasībām.

Jaunā viļņa ietvaros klubā First Dacha norisinājās vairākas ballītes, bet jautrība visaugstāko vilni situsi naktī, ka rīdziniekus ar priekšnesumu priecēja Krievijā pazīstamais reperis Timati.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka Timati, viesojoties Jūrmalā un arī Rīgā, publiskus pasākumus apmeklēja brangu tēvaiņu pavadībā - populāro skatuves mākslinieku apsargāja vairāki miesās raženi miesassargi, kuri rūpējās, lai cienījamais skatuves mākslinieks netiktu iekaustīts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!