Foto: AP/Scanpix

Meitenīšu mīlulis un tīņu elks Džastins Bībers (attēlā) pēdējā laikā pamanījies iekulties ne vienā vien skandālā un nonākt likumsargu uzmanības lokā, un tagad policisti viņu pieķēruši alkohola reibumā pie automašīnas stūres.

Deviņpadsmit gadus vecais pārgalvis šonedēļ Maiami sarīkojis patvaļīgu dragreisu - viņš pamatīgā ātrumā traucies pa pilsētas ielām īrētā Lamborghini markas automašīnā un sacenties ar kādu Ferrari vadītāju, vēsta vairāki ārzemju mediji.

Šīs izdarības piefiksējuši arī kārtības sargi, kuri viņu aizturējuši, un, kā vēlāk atklājies, tīņu dievinātais popdziedātājs pie stūres sēdies alkohola reibumā, tādēļ viņš nekavējoties arestēts, taču no sīkākiem komentāriem policijas pārstāvji pagaidām atturējušies.

Tiesa, šis nav vienīgais starpgadījums pēdējo nedēļu laikā, kad Bībers nonācis policijas redzeslokā. Tā, piemēram, janvāra sākumā kārtībsargi pārmeklēja popdziedātāja mitekli, jo kaimiņi bija ziņojuši varas iestādēm, ka mūziķis viņu māju apmētājis ar olām.

Šī apmeklējuma laikā policija aizdomās par narkotiku uzglabāšanu arestēja vienu no Bībera draugiem, kurš tajā brīdī atradās dziedātāja mājā. Jāpiebilst, ka kratīšanu tīņu elks piedzīvoja arī pērnajā vasarā - toreiz vienā no viņa turnejas autobusiem atrada marihuānu un citas apreibinošas vielas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!