Foto: Publicitātes foto

Tuvojas starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija fināls, un pazīstamie bukmeikeru kantori William Hill un Ladbrokes nosaukuši šī gada favorītu – tā ir Dānija.

Kā ziņo ārvalstu mediji, gandrīz vienprātīgi bukmeikeri uzvaru paredz 20 gadus vecajai dāņu dziedātājai Emelijai de Forestai (attēlā), kura konkursā uzstāsies ar dziesmu Only Teardrops.

Jāpiebilst, ka pēdējos gados bukmeikeri gandrīz nekad nav kļūdījušies savās prognozēs, un Zviedrijas pārstāves Lorīnas uzvara ar dziesmu Euphoria pagājušajā gadā tika prognozēta jau ilgu laiku pirms Eirovīzijas fināla.

Otro vietu, pēc ekspertu domām, ieņems norvēģiete Margareta Bergere ar dziesmu I Feed You My Love, bet trešo vietu paredz Krievijas pārstāvei Dinai Garipovai, kura izpildīs dziesmu What If.

Jau ziņots, ka šogad Krievijā nenotika konkurss par iekļūšanu Eirovīzijā, bet valsts pārstāvis tika izvēlēts pēc televīzijas talantu šovā Голос, kurā Garipova ieņēma pirmo vietu.

Latviju šajā konkursā pārstāvēs bītboksa grupa PeR, un no minētajiem favorītiem mūsu puišiem būs jāsacenšas ar Norvēģiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!