Foto: DELFI

Svētdien, 8. februārī, Latvijas Televīzijas skatītāju vērtējumam tiks nodots muzikālā konkursa Supernova 2015 otrais raidījums, kurā par tiesībām iekļūt pusfinālā un pietuvoties iespējai doties uz Eirovīziju cīnīsies otrais dalībnieku desmitnieks.

Starp otrā atlases raidījuma dalībniekiem būs arī šova Okartes skatuve uzvarētājs Mārtiņš Ruskis (attēlā), kurš kopā ar Gintu Krievkalnu izpildīs Jāņa Ķirša un Pētera Draguna kopdarbu Debesis, kas jau nodēvēts par šī konkursa romantiskāko dziesmu.

Vēl pāragri spriest, kā Ruskim un Krievkalnai veiksies Supernova atlasē, jo starp viņu konkurentiem ir arī šova Jaunā talantu fabrika uzvarētāja Aminata Savodogo, pieredzes bagātais mūziķis Markus Riva un citi izpildītāji ar krietnu fanu pulciņu. 

Paši jaunieši gan ir apņēmības pilni, un uz jautājumu, vai viņi būtu gatavi pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, Krievkalna pauda pārliecību, ka "slikts ir tas kareivis, kurš negrib būt ģenerālis".

Jau vēstīts, ka aizvadītajā svētdienā tika noskaidroti pirmie četri Supernova pusfinālisti, kuriem 8. februārī pievienosies otrās kārtas veiksmīgākais četrnieks. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!