Foto: DELFI

Šovā Jaunā talantu fabrika plašu atpazīstamību ieguvušais vokālais pedagogs Edgars Kramiņš (attēlā) sabiedrībā iemantojis ļoti atklātas un tiešas personas slavu - viņš ar saviem vērtējumiem paguvis satraukt ne tikai dažus no jaunajiem pašmāju skatuves spīdekļiem, bet skarbus vārdus veltījis arī pieredzes bagātākiem izpildītājiem.

Par vienu no galvenajām nedēļas nogalē notikušās Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas fināla ceremonijas intrigām kļuva ziņa, ka šī būs pirmā reize, kad plašāka publika dzirdēs, cik prasmīgs dziedātājs ir pats Kramiņa kungs.

Muzikālās bankas skatītājiem Kramiņš bija sarūpējis teatrālu priekšnesumu, kura laikā demonstrēja ne tikai savas vokālās dotības, bet arī savulaik profesionālā līmenī apgūto aktiermeistarību.

Iesākumā vokālais pedagogs visus uzrunāja ar Aleksandra Čaka dzejoli Vēlējums, bet tam sekoja emocionāls dziesmas Sapņi izpildījums, kas fināla ceremonijā reti kuru zālē sēdošo atstāja vienaldzīgu - pēc Kramiņa kunga priekšnesuma ovācijas ilgi negribēja rimt.

Savam lielajam iznācienam Kramiņš bija rūpīgi gatavojies - viņš lielo skatuvi izmēģināja gan piektdienas vakarā, gan sestdienas rītā, bet nakti pirms izšķirošā pasākuma viņš pavadīja gana mierīgi, tērgājot ar kolēģiem viesnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!