Foto: Kadrs no video
Plašākas sabiedrības novērtējumam šonedēļ sniegts holandiešu un itāliešu dīdžeju apvienības "Blasterjaxx & Marnik" dziesmas "Heart Starts To Beat" videolips, kas tapis pasaulē lielākās deju platformas "Spinnin’ Records" paspārnē. Mūzikas klipa autors un veidotājs ir latvietis Edgars Trankalis.

Videoklipa galvenās zvaigznes ir divas latviešu daiļavas Sindija Bokāne un Anete Klapkalne, kuras filmēšanas gaitā izģērbušās līdz apakšveļai un viena otru notraipījušas ar krāsu.

Kā vēsta videoklipa autors un veidotājs Edgars, filmēšana un video montāža ilgusi vienu nedēļu un darba dēļ viņš piedzīvojis vairākas negulētas naktis.

"Esmu priecīgs un lepns, ka tieši man piedāvāja veidot šo videoklipu. Šis ir jau trešais projekts, kas tapis sadarbībā ar "Spinnin' Records", un noteikti ne pēdējais. Es mīlu savu darbu!" "Delfi Izklaidi" informē Edgars.

Filmēšanas vajadzībām tapusi arī īpaša glezna, kas redzama videoklipa izskaņā. Tās autore ir pašmāju māksliniece Evija Slikšāne, ar kuras darbiem iespējams iepazīties šeit.

Videoklips vietnē "YouTube" publicēts 22. novembrī, un vien pāris dienās tas iemantojis ļoti lielu popularitāti – tas jau noskatīts vairāk nekā 200 tūkstošus reižu.

Vairāk par Edgaru un viņa profesionālajām gaitām iespējams uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!