Foto: Publicitātes foto

Latvijas pirmā repa supergrupa "Singapūras satīns" izdevuši siltu un saulainu videoklipu sava gaidāmā debijas albuma "Iespēja viena" otrajam singlam "Pūpolsvētdiena", kurā piedalās arī izpildītājs Kaņepe un multimāksliniece Masha Miyagi.

"Mūsu producents Olafs acīgi novēroja, ka reperiem Latvijā patīk izdot ar svētku tematiku saistītas dziesmas, tāpēc iespaidojāmies no šīm tendencēm un vēlamies sveikt Latviju pūpola cienītāju svētkos – Pūpolsvētdienā. Mēs aicinām šos brīnišķīgos svētkus pavadīt kopā ar saviem mīļajiem un kārtīgi nopērties ar pūpolu. Tikai noteikti ar mēru, lai nav par daudz tās enerģijas!" vēsta grupas pārstāvji.


Iedvesmojoties no labākajām latviešu repa tradīcijām, daļa videoklipa tika filmēta mežā un, kā atklāj videoklipa autori, tā izmaksas ir bijušas aptuveni 420 eiro.

Mākslinieki prognozē, ka daži ar sazvērestības teorijām apsēsti nelabvēļi šajā klipā saskatīs apslēptus vēstījumus, taču grupa jau priekšlaicīgi noraida jebkādus apvainojumus šajā sakarā.

Kā norāda muzikālās apvienības pārstāvji, videoklipu filmējis un montējis ārkārtīgi talantīgais Elvis Lācis, kamēr par singla muzikālo pavadījumu parūpējies grupas dalībnieks SU$HI TAKEØUT.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!