Jaunievēlētais valsts prezidents Raimonds Vējonis pārsteidzis "slam dunk" konkursa "Sprite Kings of Air" saktītājus, pievienojoties reperu apvienībai "Olas" un Renāram Zeltiņam viņu hita "#Prezidents" laikā.

Pēc "Olu" norepotā jautājuma "Kur tu esi, mans prezident?", uz laukuma, kas vienlaikus kalpojis par skatuvi, iznāca Vējonis, izpelnoties skatītāju ovācijas.

Kā raksta video autors Uldis, kurš ar nofilmēto materiālu dalījies sociālajā tīklā "Facebook": "Vējonis iespridzināja ''Ghetto games''."

Prieku par topošā prezidenta parādīšanos pasākumā pauduši arī mikroblogošanas "Twitter" lietotāji.

Kur Tu esi mans,predizent? Skan Grīziņā. #Olas @RenarsZeltins @zpavlovskis @Reikskk 👍😊👏 Un Vējonis ar ierodas! 👏👍😊— Anete (@AneteMeija) July 7, 2015

Jaunais valsts prezidents @Vejonis sola atbalstu sportam! Lielisks sākums! Lai izdodas! pic.twitter.com/qLh3NUfQEo
— Radar4SportsNews (@Radar4Sports) July 7, 2015

tā sajūta, kad Olas un Zeltiņš dzied dziesmu - kur tu esi mans prezident? un tad pēkšņi parādās mūsu prezidents Vējonis. 😂👍👍— Katrīna (@hot_long_banana) July 7, 2015

Pēcāk izmanīgie "Olu" puiši paguvuši arī iemūžināties kopā ar Vējoni, kurš jau rīt tiks inaugurēts un oficiāli kļūs par Valsts prezidentu.

Prezidents grib bildi, bet es neskatos 😂

A photo posted by Žanis Pavlovskis (@zpavlovskis) on

Dziesmu "#Prezidents" reperu apvienība ''Olas'' radījusi sadarbībā ar dažādu TV raidījumu vadītāju Renāru Zeltiņu. Sabiedrības vērtējumam hits tika nodots Valsts prezidenta vēlēšanu dienā – 3. jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!