Pazīstamais mūziķis Viktors Zemgals (attēlā), kuru pierasts saistīt ar Eoliku un šlāgeri, beidzot īsteno sapni, piedāvājot alternatīvu savu versiju - mūziķis ieskaņojis leģendāru rokmūziķu dziesmu kaverversijas un radījis oriģinālgabalus roķīgā stilā.

Faniem sevis alternatīvo versiju Zemgals atrāda ar jauno dziesmu Tavs telefons. Klausītāji jau paspējuši novērtēt jauno hitu, nodēvējot to pat par "kapitālu gabalu".

"Tiem, kas domā, ka Viktors Zemgals ir tikai Magnolijas zieds, te ir kas cits - ritmblūzs un rokenrols. Mana jaunība saistās ar hipiju laiku, kad spēlēja Džimijs Hendrikss, nemaz nerunājot par Rolling Stones un Led Zeppelin. Esmu piesūcināts ar to mūziku, tāpēc arī tapis šis projekts," sarunā ar DELFI Izklaide skaidro mūziķis.

Viņš spriež, ka galvenie klausītāji varētu būt viņa gada gājuma cilvēki, kas izauguši ar šādu mūziku, taču piedzīvojis patīkamu pārsteigumu koncertzāles Rīga atklāšanā, kur reprezentējis savu alternatīvo grupu.

"Man pienāca jauni izpildītāji un teica, ka esot pārsteigti dzirdot no manis tādu foršu gabalu," priecīgs par jaunatnes interesi ir Zemgals.

Zemgals atklāj, ka pašlaik rit sarunas ar populāro producentu Juri Milleru par jaunā projekta popularizēšanu un iespējamiem koncertiem. Pagaidām fani var ielūkoties Zemgala mūzikas profilā sociālajā portālā draugiem.lv un iepazīt viņa roķīgo pusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!