Foto: Publicitātes foto

Nākamvasar, 11. un 12. jūnijā, Lietuvā pirmo gadu notiks deju mūzikas festivāls Summerburst ar Kygo, David Guetta un daudziem citiem, DELFI Izklaidi informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš. Tas būs divu dienu pilsētas festivāls, kurš norisināsies Viņģa parkā Viļņā. Summerburst uzstāsies aktuālākās deju mūzikas zvaigznes no visas pasaules.

"Vasara sākas šeit" - skan deju mūzikas festivāla Summerburst sauklis. Viņģa parkā divas dienas un naktis vairāk nekā 20 spilgtākās deju mūzikas zvaigznes radīs fantastisku atmosfēru - dalību festivālā jau apstiprinājuši tādi grandi kā David Guetta un Kygo un drīzumā tiks izziņoti nākamie mākslinieki.

11. jūnijā uz festivāla skatuves kāps Kygo - norvēģu dīdžejs un producents, kura hits Firestone mūzikas vietnē YouTube skatīts jau vairāk nekā 100 miljonus reižu, bet Spotify tas var lepoties 275 miljoniem atskaņojumu.

12. jūnijā festivālā uzstāsies David Guetta - franču dīdžejs, kurš karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 40 miljonus ierakstu, un producents ar milzīgu fanu armiju. 2011. gadā Guetta tika atzīts par pasaules labāko dīdžeju un nu jau vairākus gadus nemainīgi atrodas labāko dīdžeju topa virsotnē.

Festivāls, kas ik gadu piesaista lielākās elektroniskās deju mūzikas zvaigznes, dīdžejus un vairāk nekā 100 tūkstošus apmeklētāju, pirmo reizi notiks ārpus Zviedrijas. Pārrunas norisinājās vairāku gadu garumā, līdz beidzot tas ir noticis - festivāls notiks arī Baltijā.

Tūkstošiem deju mūzikas cienītāju būs iespēja baudīt grandiozo notikumu Viļņā. Milzīgas skatuves tiks uzbūvētas vienā no zaļākajām vietām pilsētā - Viņģa parkā, tās papildinās jaudīgas skaņu iekārtas, fantastisks apgaismojums un pazīstamākie izpildītāji.

Summerburst - tās ir divas dienas un naktis eiforijas, deju ritmi un neaizmirstama pieredze. Biļetes uz festivālu no 1. decembra būs pieejamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!