Androgīnais stils, kas mazina atšķirības starp abiem dzimumiem, turpina savu uzvaras gājienu pasaulē, un par īstu sensāciju kļuvusi muzikālā apvienība no Ķīnas grupa "Acrush".

Grupa "Acrush", kas zināma arī kā "FFC-Acrush", popularitāti pasaulē iemantoja šajā pavasarī, un stāsts par neparasto apvienību strauji guva ievērību ārvalstu medijos.

Mākslīgi veidotajā grupā darbojas piecas meitenes vecumā no 18 līdz 24 gadiem, kuras izskatās kā zēni, un šī iemesla dēļ "Acrush" tiek dēvēts par "puišu grupu" jeb "boibendu".

Pašas grupas dalībnieces, kurām dzimtajā Ķīnā ir simtiem tūkstoši fanu, gan intervijās norādījušas, ka "Acrush" ir meiteņu grupa. Lai novērstu iespējamos pārpratumus, grupas pārstāvji piedāvājuši atsacīties no iedalījuma dzimumos un grupu dēvēt vienkārši par "pievilcīgu jauniešu" apvienību.

Kā vēsta "Reuters", grupas līdere – 21 gadu vecā Lū Kera – atzinusi, ka viņa vienmēr jutusies ērti "unisex" apģērbā, tomēr tas netraucē viņu uzvesties sievišķīgi.

Androgīnajām meitenēm Ķīnā ir arī kritiķi, kuri nespēj pieņemt senu tradīciju un priekšstatu par to, kā jāizskatās un jāuzvedas valsts sievietēm, pārkāpšanu, bet tas netraucē viņām pulcēt milzu fanu pūli – jau pirms pirmā singla iznākšanas viņām Ķīnā populārajā sociālajā tīklā "Weibo" bija aptuveni 750 tūkstoši sekotāju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!