Foto: DELFI

Svētdienas, 2. februāra, vakarā Rīgā, koncertzālē Palladium un Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā turpinājās cīņa par ceļazīmi uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Kopenhāgenā, un beidzot ir zināmas visas 12 dziesmas un izpildītāji, kas mērosies spēkiem lielajā Dziesma 2014 finālā Ventspilī 22. februārī.

Apkopojot skatītāju balsojumu un žūrijas vērtējumu, noskaidrojās, ka par tiesībām pārstāvēt Latviju Kopenhāgenā cīņu turpinās mūziķis Dons ar dziesmu Pēdējā vēstule, Eirošmits ar If I Could, Katrīne Lukins ar You Are The Reason, Katrīna Bindere ar dziesmu Moment And Tomorrow, Markus Riva ar Lights On, kā arī trio Ralfs Eilands, Valters Pūce un Nelli Bubujanca ar skaņdarbu Revelation.

Jau vēstīts, ka pirmajā pusfinālā tiesības cīnīties tālāk ieguva Olga Rajecka ar kompozīciju Saule riet, grupa Aarzemnieki ar dziesmu Cake to Bake, Aminata Savadogo ar kompozīziju I Can Breathe, Samanta Tīna ar Stay, Niko ar dziesmu Here I Am Again un grupa MyRadiantU ar Going All The Way.

To, kā risinājās notikumi otrajā Eirovīzijas atlases pusfināla koncertā, iespējams uzzināt DELFI teksta tiešraides arhīvā zem galerijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!