Foto: NASA/Ufosightingsdaily.com
Pasauli pāršalkusi ziņa par kārtējo dīvaino atklājumu uz Marsa. Virtuālajiem kosmosa pētniekiem, kuri rūpīgi apskata katru fotogrāfiju, kas tapusi uz šīs planētas, jau atkal izdevies piefiksēt kaut ko dīvainu.

Neparasto parādību pētnieks un citplanētiešu mednieks Skots Varings, kurš neskaitāmas reizes uz Marsa virsmas saskatījis ērmotas parādības, šonedēļ paziņojis, ka viņš uzgājis priekšmetu, kas ļoti līdzinās kurpei.

Kurpei līdzīgo veidojumu Varings pamanījis foto, kuru NASA visurgājēja "Opportunity" uz sarkanās planētas uzņēmis 2013. gadā. Tupele esot mētājusies kāda neliela krātera malā.

Kosmosa izzinātājs savā blogā vēsta, ka, viņaprāt, kurpe pieder kādam citplanētietim, kura suga savulaik apdzīvojusi Marsu.

Varings izvirzījis teoriju, ka uz planētas noticis karš – arī mūsdienās karalaukos bieži varot atrast apavu pāra vienu kurpi, ķiveres un citas lietas.

Likumsakarīgi, ka virtuālā arheologa atklājums raisījis kaismīgu diskusiju, kurā ļaudis sadalījušies divās frontēs – vieni pārliecināti, ka Varinga atradums ir īpatnējas formas iezis, savukārt citi sliekušies par labu Varinga izvirzītajai teorijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!