Kāds ķīnietis, kurš nav bijis apmierināts ar savas zupas kvalitāti, izgudrojis pavisam revolucionāru veidu, kā pagatavot sev gardu maltīti – neraugoties uz neparasto metodi, viņš apgalvo, ka veļas mašīnā gatavota zupa ir ļoti garšīga.

Lai pierādītu savu vārdu patiesumu, puisis nofilmējis, kā veļas mašīnā gatavo nūdeļu zupu ar cūkas krūtiņu un kartupeļiem.

Bet pats galvenais, pēc viņa vārdiem, ir fakts, ka, lai pagatavotu šādu gardumu, it nemaz nav jābūt pavārmākslas ekspertam - nevajag pat vārīt ūdeni. Vienīgā prasība ir spēja noturēt rokā nazi un sagriezt kartupeļus.

Lai pagatavotu zupu, ir nepieciešama veļas mašīna ar frontālu veļas ielādi. Tāpat, lai izvairītos no pulvera piegaršas, ieteicams izmantot jaunu veļas mašīnu.

Kā redzams video, vispirms jauneklis notīra un sagriež kartupeļus (tie nedrīkst būt pārāk smalki sagriezti, jo var neizturēt šādu gatavošanas veidu). Pēc tam, izmantojot standarta režīmu un 95 grādu temperatūru, kartupeļi un gaļa jāsamet mašīnā.

Tiesa, ir jāpārliecinās, ka pirms gatavošanas ir izvēlēta opcija "Nenoliet ūdeni". Gatavošanas laiks var variēt, bet šajā konkrētajā eksperimentā zupa ir gatava aptuveni pēc stundas.

Video noslēgumā pavārs zupu notiesā un komentē tās garšu, uzsverot, ka kartupeļu un gaļas ideālā gatavība šo zupu padara par nepārspējamu maltīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!