Foto: Publicitātes foto
"Android" platformai radīta aplikācija "BroApp", kas puišiem ļauj ignorēt savas draudzenes, automātiski sūtot viņām iepriekš sagatavotus ziņojumus.

Šajā laikā, pēc izstrādātāju vārdiem, puiši var vairāk laika pavadīt viens ar otru, nodzerties bārā vai sēdēt kazino, vai arī darīt vēl gudrāk - pavadīt laiku pie mīļākās.

Pēc aplikācijas uzstādīšanas tā sinhronizējas ar lietotāja telefonu grāmatiņu, piedāvājot izvēlēties, kurš no kontaktiem atbilst viņa mīļotajai sievietei.

Pēc tam vajag izdomāt dažus ziņojumus, kas automātiski tiks sūtīti tieši tajā laikā, kad to par pareizu uzskatīs rūpīgi izstrādātais aplikācijas algoritms.

"BroApp" piedāvā vēl dažādus draudzenes mānīšanas veidus, piemēram, tajā ir iestrādāta arī "atslēga pret meiteni" - gadījumā, ja draudzene jūsu viedtālrunī šo aplikāciju atrod, tā pārvēršas par dāvanu sarakstu, kuras jūs it kā esat plānojis viņai uzdāvināt.

Tiek ziņots, ka tuvākajā laikā šī aplikācija būs pieejama arī iOS sistēmā, tomēr tā nav bezmaksas - par tās izmantošanu visiem kārumniekiem jāmaksā 2,49 dolāri.

Tehnoloģiju eksperti gan izsaka šaubas, ka šāda aplikācija varētu normāli darboties (jo ne jau visas meitenes ir tik stulbas), tomēr tos, kuri sevi dēvē par "bračkām", šis fakts diez vai atturēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!